En kväll i Malmes.

Igår försökte bästaste Kajjan muntra upp mig med en bakelse från sitt jobb (funkar hyfsat på mig faktiskt). Hon fick också med mig till Malmes tillsammans med resten av hennes familj. Fin kväll med fint folk, önskar att det kunde bli fler såna kvällar innan sommaren är slut.

Idag tvärtonade jag 210:an igen. Har låtit framrutorna vara länge, men när jag hittade åt två små rullar av toningen jag brukar ha fram kunde jag inte låta bli längre, polisjävlarna får gnälla bäst dom vill men jag ska ha heltonat. Känns som att jag har en mur mot omvärlden då hela bilen är mörk, haha.

Breaking away

 


Är på nåt sursatans humör idag. Det är för varmt ute & livet känns bara allmänt jävla värdelöst. Men på torsdag slutar jag på det här jobbet, då kommer all ångest att försvinna och livet kommer kännas bra igen, har jag bestämt.

FRIYAY

Helloo friday!
Äntligen helg säger jag bara! Den här veckan har varit hemskt; åkte ner till Meselfors i söndags och tisdagkväll skulle jag fara till Masugnsbyn helt plötsligt. 65 mil enkel väg. Så jag var vaken från 05.00 tisdag till typ 20.30 onsdagkväll.... körde hela jävla natten upp dit och började jobba direkt jag kom fram. Dessutom kom asfalten direkt upp från helvetet, den var så kladdig så det är fan inte sant, fastnade i skägget på flaket och jag var ju sopslut efter att ha varit vaken i typ 27 timmar då...
 
Fick komma hem hyfsat tidigt igår i alla fall, tiggde till mig grillat till middag av farsan och sen for jag och brorsan ut med crossarna. Premiären i år för mig! Det är sååå galet kul, och så jobbigt. Att det var jättevarmt igårkväll gjorde inte saken bättre heller. Jag vågade faktiskt hoppa för första gången igår, är lite stolt över mig själv. Hann också trilla ikull med skiten, att köra över mosstäckta stenar innebär uppenbarligen att jag kvaddar. -_-
 
Stoppade ner telefonen i ena stövlen så jag kunde tvinga brorsan att fota mig ;) nu finns det äntligen bildbevis på att jag kör cross också, haha. ;)
 
 
RSS 2.0