Regnstopp

I veckan kör jag mellan Meselefors och Dorotea. Hade sån jäävla jobbångest i söndags, satan vad jag var bitter alltså 😝 hatar att åka söndagar. För tillfället är det regnstopp och det är inte bra, har nämligen hunnit beställa en tröja och en väska från Riotlab nu när jag står still....

Och nu har jag börjat svetsa på bilen. Är bökigt, vill ju inte elda upp pärlan så nu är det bara att täcka för och se till så att det inte kan börja brinna i bilen när jag kapar/slipar/svetsar. Knackade på alla rostblemmor jag såg en dag, på 18 ställen gick mejseln igenom och det dyker bara upp mer. Förbannade rosthög. Men omän det kommer ta betydligt längre tid än vad jag trodde så ska jag fan svetsa allt!

Å ännu en helg har passerat

Kom hem från Akkapakte sent i fredags, kan he ut nå bilder och skriva om det sen när jag är hemma :)

Helgen var annars jävligt lugnt, har varit sjuk och helt orkeslös så har knappt gjort nå med Capricen. Jo, rätade till en dörr som satt lite snett 😅 å inget annat.. i lördags hann jag umgås med Filippinludret en stund, tvätta Jaguaren som verkligen behövde det, och sen kom mamsen och det vart middag ute hos brorsan tillsammans med hela Kajjans familj, himla najs att träffa hela högen igen.


Under söndagen var jag ute hos brorsan och var hundvakt åt morsans hundar. Gjorde ossigt den dagen med. Åkte lite Cletrac och tvättade den också, var väl ungefär allt jag orkade göra förutom att mysa med hundarna.

Bästa bilden jag tog på Dexter ;)

Nu är jag tillbaka i Skellefteå för asfaltskörning. Har hunnit få två jobberbjudanden under veckan! Ett seriöst och ett mindre seriöst (eller?!), men i alla fall ;) lite lustigt ändå.

Tidig helg

Alltså fy faan vilken vecka. Gjorde bort mina 40 timmar med råge på tre dagar. När jag parkerade igår hade jag kört 19 timmar.. är så jävla less att köra lastbil nu, men jag har ju varit omgiven av jävligt vacker natur iaf 😁


Nu har jag helg. Tanken var att fara upp till Akka, men så blev det inte av så jag och brorsan tog in Capricen i garaget under förmiddagen! Han var inte lättstartad alls, men efter fräsch soppa och några supar small alla åtta igång, och jag fick köra min älskling till garaget. Tanken var att toksvetsa idag, men nu blir det att fara upp till Akka i alla fall. Min plan är dock att åka hem imorgon mitt på dagen. Om jag inte blir helt förvildad av att åka "hem" till mina fjäll, fort kan jag vägra fara därifrån istället ;)

RSS 2.0