Fritidsfabriken

Fritidsfabriken är här på Medan i veckan så jag sprang in där innan jag for på jobbet och köpte ett par byxor. Är förmodligen den sista i Norrbotten att ha såna här brallor, haha. Men dom är jäkligt sköna alltså! Lätt värda 550 spänn.
 

Blondering

Idag har jag varit väldigt busig och blonderat håret hemma, min frisör skulle garanterat ge mig stryk om jag sa det till henne.

Bestämde mig för att bli blond i höstas, blonderade mitt mörka lilaröda hår en gång hemma, har blonderat två gånger hos frissan och även gjort två mildare avfärgningar där. Ändå så är det ett parti i håret som har vägrat släppa på den där fula jävla orangefärgen. Så nu tog jag saken i egna händer, och kolla skillnaden;

OJDÅ. Nog för att mitt hår har knappt blivit slitet hos frissan tack vare Olaplex, annars hade jag inte haft kvar allt hår vid det här laget. Men sista finishen kan man ju uppenbarligen fixa själv ;)

Här är jag igen.

Jag är ungefär helt hopplös när det gäller att blogga. Ibland vill jag skriva om allt som händer, ibland vill jag inte att folk ska veta ett skit. Men i slutändan har jag likförbannat en ny och börjar på ny kula. Så vi får se hur länge jag fortsätter med denna, haha.
 
Bara sådär apropå ingenting så har jag faktiskt varit väldigt duktig senaste veckorna, jag har lyckats tämja mitt sockerberoende. Visst äter jag godis och dricker dricka, men det gör jag på helgerna (mest, kan fortfarande trilla tillbaka ibland) och inte i samma mängder längre. Nu under påsken har jag tillåtit mig själv att fuska, men nu är den nästan slut och alltså är det bara att ge fan i onyttigheter. Har dessutom börjat äta bättre mat, kanske inte riktigt "smalmat" men dieten närmsta tiden är tonfisk i creme fraiche, pasta och grönsaker, i mitt fall rivna morötter och äpplen. Gott som fan, nyttigt och jag blir definitiv mätt.
 
Stressen inför beach 2016 börjar göra sig påmind ;) Nämen, jag känner verkligen skillnad i kroppen nu jämfört med tidigare. Det är fan bra.
 
 
RSS 2.0