Sagan om Isfolket

Ungefär hela min uppväxt och hela jag är präglad av Sagan om Isfolket. Och förra veckan fick jag äntligen tummen ur och beställde den tecknade bokserie som handlar om Isfolket, hela fyra böcker har redan kommit ut och jag har ägnat eftermiddagen åt att sluka varenda en. Jag hatar när en bra bok tar slut... och nästa kommer inte förrän efter sommaren, fuck. Får väl börja om med att läsa de riktiga böckerna, finns 47 stycken så då är man ju sysselsatt ett tag iaf ;)


Dirt & diamonds

Igår vart crossen hopsatt, nya bromsslangen är på plats men jag har fortfarande ingen broms fram 😁 aja. Några bultar var dessutom på vift, tur att det finns ett par hoppets lådor i garaget så man kan fynda ersättare. Tyvärr så började det spöregna i samma sekund som den var färdig, så det vart inte att köra då, och idag så kom det också en hel del regn men det gav jag fan i och for ut en sväng. Vart en kort tur i och med att jag var själv, dumt att bängla allt för mycket när man är ensam, och ett klantarsle. Men det gick bra iaf! Lika kul, lika jobbigt varje år man tar första turen. Den här sommaren ska jag fan köra mycket!Kan hända att jag råkade beställa lite prylar till crossen idag också.. nästa ledigvecka blir det nån garagedag eller två 👌

Ledigveckaaa

Nu är det äntligen ledigvecka, och en HEL dessutom! Fy fan vad jag har varit less.. gjorde tre 16 timmars-skift på raken på min ordinarie vecka, nog för att det är kul med pengar och att köra traktor, men kände till slut att det tär på mitt humör att jobba så här mycket 😅 har dessutom varit mer förvirrad än vanligt sista dagarna, var helt klart dags för ledighet.


Då är det rätt nice att ha en massa paket att hämta ut när man kommer hem, jag är bra på att skämma bort mig själv 😏@bikergirlclothing är the shit 👌 kanske man rent hinner he ihop crossen å ta en premiärtur i veckan?

RSS 2.0