Tisdagmorgon

Åkte hem direkt efter jobbet igår, är jäkligt segt att köra hem efter ett nattskift men det gick ändå bra. Kom hem typ mitt på dan, la mig och sov ett par timmar, sen bar det av ut till timmerterminalen och köra traktor där till på kvällen 😅 kan lova att jag däckade när jag väl fick lägga mig och sova, givetvis vaknar man tidigt när man lägger sig tidigt dock... Nä, tror jag ligger kvar i sängen ett par timmar till och njuter av att det är en tisdagmorgon jag egentligen skulle ha jobbat i vanliga fall ;)Det var iaf fint väder när jag körde hem igår.. 

Vintertid

Igår vände vi stålen på traktorn min, fy faan vad det är trevligt med sylvassa stål igen 👌 vintertid hann det också bli under natten, yeey med en timme extra när man redan är trött.. not.. 
Nu är det bara att tagga för sista nattskiftet och hemgång imorgonbitti!

Natt 2/7

Fick ett specialuppdrag den här natten, att bredda en väg nån gjort genom en salva.. Bar sten i åtta timmar och hann vara tokstressad under hälften av dom, trodde aldrig jag skulle bli färdig tills skiftet var slut men på nåt jävla sätt gick det. Var så uppe i varv och förbannad att jag aldrig ens blev trött under natten 😅 nu är jag så där härligt övertrött och fortfarande uppe i varv så det är väl bara att fördriva tiden med nåt tills ögonen faller ihop.. RSS 2.0