Helgen

Vart en lugn helg då jag var hundvakt åt morsans Dexter. Hann göra färdigt en grej till halloween under den tiden iaf :)
Igår var det häng i Björkliden och städning inför vintern. Det ringde från jobbet, dom undrade om jag vill jobba natt under den kommande arbetsveckan.. Självklart sa jag ja 😝 det dåliga är att jag börjar redan ikväll kl 22.00, så jag måste hinna gre mat, få vinterdäcken omlagda på rtt:n och dessutom göra en massa andra grejer som jag skjutit på till idag och masa mig iväg i tid så jag hinner dit innan jag börjar 😝 vad gör man inte för jobbet liksom.. Men å andra sidan så slutar jag måndagmorgon och får en lite längre ledigvecka åtminstone ;)

It's a nice night for a black wedding

Pianot, Maria Brink, Rob Halford... det blir inte bättre än såhär!! <3

Halvvägs till Vittjåkk

Igår tog jag med två av tre hundar och traskade längs skoterleden upp mot Vittjåkk. Gick halva vägen och fick hämtning sen. Var himla fint, nästa gång blir det nog andra halvan av leden 👌 sen for jag till Amanda och hade pyssel inför halloween, skitkul med sånt där tycker jag 😏 blev bjudna på vegansk middag hos Kajjan, var riktigt gott och trevligt att bara sitta och surra några timmar. 
Begriper fan inte varför jag är vaken redan nu.. arbetsskadad jamen nanting. Fast jag har många planer för idag så det är väl bäst att kliva upp nu istället för att somna om och sova bort halva dagen 😅