i give as good as i get

Testar att skriva ytterligare ett inlägg bara för att få lite mer text så jag ser hur det ser ut med flera rader. Hatar att designa en ny blogg, har alltid massa ideér men har för lite bilder för att kunna genomföra alla. Och när man är tokförkyld känns det inte så fränt att sminka sig bara för att fota en headerbild. Har dessutom flottigt hår. Vill helst av allt fara ut å köra skoter :((((((( skitvecka med förkylningen från helvetet. Och jobbångest. Vill vara någon annanstans än Svappavaara.
 
Fastän jag älskar att köra skoter (trots att jag har varit jävligt otaggad på det senaste veckorna, dafuq??!!) så längtar jag tills vintern är över. Det får gärna snöa här hemma, men inte på jobbet. För då har jag plogjour. Och måste upp tidigt. Och måste stå ut med alla idioter ännu fler timmar per dygn.
 
Men nu jävlar, nu är det slutet på februari. Och det innebär att nu märks det dag för dag att det bli ljusare, det går jävligt fort alltså. Och jag blir alltid lite lyckligare när ljuset kommer tillbaka, trots att skoterföre kommer vara sämre sen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0