Paket

Båda mina paket kom idag, woop woop! Och allt passade tamefan. Jackan var dock lite lite för stor, men försöker intala mig själv att man behöver inte se smal ut på vintern 😝 Ungefär alla jackor sitter dåligt på mig eftersom jag är så kort, hade jag tagit en XS istället för en S så hade väl den varit för liten. Aja, nu kommer jag inte frysa iaf för jag rymmer ju en tröja under utan att det blir för tajt.

Längtan

Jag längtar upp till Akka. Förut, medan alla i släkten var i form och levde, så var det typ obligatoriskt att åka upp på älgjakten. Men inte nu längre... Jag längtar upp dit så att det gör ont. Här kan ni iaf få se min fantastiska tatuering på mitt paradis.
 
 

Fredag

Kul morgon, betalade räkningar och tre försäkringar kom på en och samma gång... He kostar att ligga på topp. Sen tröstshoppade jag lite (dumjävel som man är). Men jackan behövde jag faktiskt. Hatar att köpa vinterjacka, de flesta är bara fula. Men en snygg snowboardjacka funkar ju ;) Ba hoppas allt passar.
 
Metal Mulisha-byxor och GTR-tisha från extremeclothing.se
 

Vinterjacka från ridestore.se.
 
Btw så ska jag vara på Tjintokk i vinter ändå. När jag blir erbjuden ett 7/7-jobb där så tackar jag JA! Nu slipper jag alla överjävligt tidiga mornar och långa jobbhelger, och dessutom kommer jag vara ledig samtidigt som alla andra (förhoppningsvis). Vilket betyder att jag har folk att köra skoter med på ledigveckorna, OOJJ vad Summiten ska få mil i vinter!
RSS 2.0