En helg i paradiset

Påsken spenderades uppe i Akka! Har inte varit dit på vintern sen jag skaffade Summiten, var verkligen på tiden alltså. Hann köra kring 20 mil, vi var verkligen överallt och hittade en jävla massa fina ställen. Eftersom jag inte ens tänkt på sånt förut, när man bara åkte kälke baki farsan, så vart jag riktigt förvånad över vilket lekland vi egentligen har. Så nästa vinter, då jäklar då bär det av medan det finns powpow, för det skulle vara freakin' amazing! Här kommer några bilder från helgen;
 
Eftersom jag har flest körkort var det bara jag som fick köra med det här ekipaget. Typiskt att man som tjej ska måsta göra allt ;)

Första kvällen raggade vi till Guosatj, som är en av våra ströängar. Det var riktigt aprilväder, ena stunden snöade det ordentligt och i nästa.. soligt och så jäävla fint.

Vi hoppade i potatisbacken, jag bangade på att hoppa utför.. Men såhär ser Akka ut från potätenbacken.
 
Vi kikade förbi Ligas en sväng

Hit ska jag definitivt nästa vinter!! Bara åsar så långt ögat når, fatta när det är puder :)
 
 
Vi var ju där lite för kort tid, tycker jag. Eller, hur länge jag än är där så är det alltid för kort tid. Jag hatar att fara därifrån, man vill verkligen inte ner till Saddegauvva och tillbaka till vardagen. Varför ska man vara hemma i Arvids när man kan vara hemma i Akka liksom? Nåja, det kommer ju en sommar och på sommarn är fjällen helt magiska. Så ni vet vart ni hittar mig då :)

XX Freeride Camp 2017

Detta lilla äventyr började med att jag och Sandra drog från Laisvallby på torsdagen 16:e februari. Vi fick låna kåpsläpet av bröderna (mammas sambo och hans brorsor har företaget Bröderna Sundströms, dom är återförsäljare för BRP och säljer och repar skotrar, fyrhjulingar osv. En av anledningarna till att jag kör skoter idag antagligen.. jävla Urban, som gjorde att jag fick ett sånt dyrt intresse ;)) vilket var jävligt bra då det har tipp och är lätt att lasta på/av.
 
 
 
Vi hade ungefär 31 mil till Saxnäs, när vi var framme var det dags för incheckning, få goodiebag, mingla, äta middag och ha lavinutbildning med en av de kanadensiska brudarna, Nadine. Efter det chillade vi på hotellrummet.

Rosa rummet ;)
 
På fredagen åt vi en himla god hotellfrukost, vid halv tio samlades alla vi 30 brudar som lyckats få platser utanför hotellet för att bli fotade och sen drog vi iväg. Kvällen innan blev vi indelade i team, jag och Sandra hamnade lyckligtvis i samma team, tillsammans med dom andra vi klickat med under kvällen. Tror Erika och Carro, som anordnade allt, höll koll på vilka som höll ihop, med tanke på att det blev dom det blev i alla teamen :)
 
 
Sen körde vi skoter i två dagar, hela jävla dagarna, och fick köra med alla kanadensare; Stephanie, Nadine och Shelley. Så jääävla grymma brudar! Tala om att dom kan köra. Jag var smart och såg till att få lite extra tid med alla, just för att få så mycket tips som möjligt. Tyckte själv inte att det gick så särskilt jättebra att köra i Saxnäs, men efteråt... Snacka om att min körning har förbättrats! Som dom sa, vi skulle se den här helgen som en investering i oss själva, och för mig så var det värt varenda krona att åka dit.

 
Varje kväll var det bad, bastu och chill om man ville. En kväll var vi på yoga med Nadine, har aldrig provat det förut.. men jobbigt var det, särskilt när man var sopslut efter skoterkörning.

Lördagen var det avslut med badtunna, tvårättersmiddag, prisutdelning för det team som vunnit och efterfest. Vi hade olika missions att utföra dessa dagar, vi vann inte... Men en i teamet, Anna, vann pris för att hon var den bästa sledbuddyn. Vi hade varsin i varje team, en kompis man skulle hålla lite extra koll på och hjälpa. Hon var garanterat värd det priset :) Jag och Sandra var lite sämre på det... haha ;)

Vill ni se alla bilder som togs så finns dom på hemsidan, kolla på camp 2 för att se från in camp :)
http://xxfreeriders.se/images/

Coilover tattoo

I tisdags var jag hos Emmoth och gjorde färdigt en av mina grymmaste tatueringar hittills; en dämpare på vänstra vaden. På bilden är den alldeles nygjord så färgerna är inte alls som dom ska vara, men fjädern ska vara knallrosa och själva dämparen är leopardfläckig. Tycker ju om att tatuera in grejer som visar vad jag gillar, den här symboliserar såklart mitt skoter och-crossintresse. På ett väldigt tjejigt sätt ;)

På tal om skoter tänkte jag slänga upp bilder från XX Freeride Camp sen i veckan. :)

 
RSS 2.0